maandag 14 april 2014

Al een tijdje stabiel.


De afgelopen periode was een rustige. Ik heb nauwelijks last gehad van mijn ziekte. De vermoeidheid, de tintelingen en de koorts blijven stabiel. Het wordt langzamerhand tijd om de zaken die ik met mijn hematoloog wil bespreken op een rijtje te zetten. En als ik daar aan denk zijn dat toch wel aardig wat dingen. Over ruim een maand is het zover, en zal ook weer gesproken worden over al of niet behandelen. Ik voel me goed, dus zal het cijfermateriaal duidelijkheid moeten geven.

Afgelopen week was er een bijeenkomst van de eerste lotgenotengroep. We hebben allemaal de behoefte zo nu en dan elkaar te ontmoeten en de stand van zaken te bespreken. Ik, en niet alleen ik, ervaar dit altijd als een feestje. We herkennen elkaars problemen feilloos en onmiddellijk. Er wordt trouwens ontzettend veel gelachen. Goed gevoel. Maar ja we kennen elkaar inmiddels van binnen en buiten.

De laatste week bezig geweest met een vorm van kwakzalverij, waarbij een omstreden apparaat ingezet wordt. Donderdag ga ik samen met een gepensioneerde wetenschapper me onderwerpen aan een test door dit wonderlijke apparaat. Over het hoe en wat wordt ik morgen geïnformeerd.

Ook morgen is de slotbijeenkomst van de contactgroep waar ik nu deel van uitmaak. Er is aangekondigd dat het anders zal gaan dan we gewend waren. Ik ben benieuwd. Of deze groep informeel nog door gaat is onzeker, en of ik daar wel mee door wil weet ik ook nog niet.

Ik ga wel in een andere zetting met wat lotgenoten verder. Minder frequent en in de avonduren. Wanneer dat start is onzeker.

Ik heb me opgegeven voor een golftoernooi om geld in te zamelen voor kika. Is pas eind juni trouwens.

Binnenkort ga ik weer naar Oostenrijk. Caravan krijgt een andere plaats. Ik heb er een week voor uitgetrokken, maar misschien blijf ik wel langer.

Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten